GPS praćenje vozila pomaže planiranje ruta u zimskim uslovima!

Planiranje optimizovanih ruta je daleko veći izazov i potreba u toku zimskih meseci. Susrećemo se sa povećanim opasnostima na putu, sobracajnim zastojima, sezonskim guzvama, kao i promenama vremenskih uslova i neprilika, većinu ovih faktora možemo predvideti i biti u prednosti upotrebom NTS sistema za GPS pracenje vozila.

Kako možemo osigurati da vozilo u zimskim vremenskim uslovima stigne bezbedno i na vreme na krajnju destinaciju?

  • Planiranje Alternativnih ruta usled vremenskih okolnosti i stanja na putu.
  • Komunikacija sa vozacem preko NTS sistema, razmatranje novih opcija za prevazilaženje zastoja u saobracaju i kašnjenja na krajnju destinaciju.
  • Dugoročno planiranje ruta u zimskim uslovima na bazi podataka iz istorije.
  • Bezbednost vozača i flote, zahvaljujući GPS sistemu za praćenje vozila vozači se ohrabruju da voze opreznije uz nadgledanje svih parametara vožnje u realnom vremenu.

Unapredite efikasnost vaše Flote u toku zimskog perioda

Zahvaljujući tačnim podacima o svim vozilima u floti mogu se doneti inteligentne odluke i smanjiti gubici tokom neugodnih zimskih sezona. Obrasci uobičajenih saobraćajnih guzvi, navike vozača, tačne lokacije vozila i parametri voznje su vam dostupni u svakom trenutku dajući vam ogromnu prednost u donošenju odluka.

Ukoliko prepoznajete potrebu za ovakvim sistemom, kontaktirajte nas već danas i zakazite DEMO prezentaciju u vašim ili našim prostorijama kompanije.