GPS Praćenje vozila za firme svih tipova i veličina

GPS Praćenje vozila

Ukoliko vodite malo preduzeće, verovatno ste se susreli sa problemom da je većina usluga i servisa prilagođeno velikim kompanijama i da jednostavno kao takva ne odgovaraju vašim potrebama. NTS sistem za pracenje vozila je upravo prilagođen i malim firmama sa svega nekoliko vozila u floti, a ne samo velikim transportnim ili građevinskim kompanijama.

Organizovanje Flote na najefikasniji način

Instalacijom sistema za praćenje vozila, dobijate uvid u realnom vremenu gde se nalazi svako vaše vozilo i mogućnost da ga usmerite u skladu sa trenutnim potrebama vaših klijenata. Brojni benefiti su takođe omogućeni izbegavanjem saobraćajnih gužvi i vremenskih neprilika naknadnim rutiranjem vozila. Svi podaci iz bord računara se mogu generisati u izveštaj svakog trenutka ukoliko se ukaže potreba.

Sistem za GPS Pracenje vozila povećava zadovoljstvo klijenata, monitoringom vaše flote možete obezbediti tačno vreme isporuke tj. stizanja na ciljnu lokaciju, time klijenti stiču sliku da je vaša firma profesionalna i predusretljiva, najvažniji faktori za uspešno poslovanje.

Unapredite efikasnost vase flote

Mala preduzeća moraju biti u mogućnosti da izbegnu troškove u svim segmentima poslovanja kako bi ostala profitabilna. Jedan od najvažnijih načina je optimizacija flote i kontrola potrošnje goriva:

  • a) Usmeravanje vozila na optimalnu putanju do cilja
  • b) Bolje održavanje i duži radni vek vozila bez povećanja portošnje goriva usled amortizacije
  • c) „Eko“ način vožnje, uz smanjenje potrošnje goriva, kao i bez praznog i naglog kočenja
  • d) Izbegavanje saobraćajnih gužvi i vremenskih neprilika

Ukoliko prepoznajete potrebu za ovakvim sistemom, kontaktirajte nas već danas i zakažite DEMO prezentaciju u vašim ili našim prostorijama kompanije.