NTS Kontrola goriva

NTS Kontrola goriva

NTS je u prilici da Vam obezbijedi i adekvatnu softversku podršku za korišćenje ovog sistema, u vidu izvještaja i alarmiranja korisnika u vezi sa bilo kakvom naglom promjenom.

NTS LLS – Senzori za mjerenje nivoa goriva

Krajnje kvalitetni senzori koji se odlikuju visokom preciznošću mogu Vam pomoći da kontrolišete nivo goriva u rezervoaru u svakom momentu, kao i da se na taj način obezbijedite od eventualnih zloupotreba.

Pošto su senzori povezani sa postojećim sistemom, NTS je u prilici da Vam obezbijedi i adekvatnu softversku podršku za korišćenje ovog sistema, u vidu izvještaja i alarmiranja korisnika u vezi sa bilo kakvom naglom promenom.

Čepovi za rezervoar

Naša ponuda čepova za rezervoar omogućava klijentima da budu sigurni da neće doći do neovlašćenog pristupa i istakanja goriva. Takodje ovaj sistem zaštite omogućava i veću sigurnost za samog vozača vozila, pošto mu daje adekvatnu zvučnu signalizaciju u kabini kamiona. Takodje, dispečer odnosno korisnik aplikacije za praćenje vozila dobija alarm na aplikaciju odnosno mail.

Protokomeri

Protokomeri kompanije NTS omogućavaju prikaz koliko je goriva otišlo iz rezervoara ka motoru i koliko neiskorišćenog vozila se vratilo ka rezervoaru. Samim tim korisnik ovog sistema može dobiti pouzdanu infromaciju o stvarnoj potrošnji goriva. Primjena ovog uredjaja je naročita pogodna kod radnih mašina koju imaju jako veliku potrošnju.