NTS Trajnimi

Kompania NTS siguron trajnimin për drejtimin e parkut lëvizës.

Profesionistët e kompanisë NTS ju ofrojnë disa trajnime lidhur me kontrollin dhe drejtimin e parkut lëvizës:

  • Aplikacioni NTS-trajnimi për përdorimin e aplikacioneve
  • Kontrolli i shpenzimeve NTS-trajnimi për përdorimin e veçantë të softwerit që lidhet me shpenzimet direkte të parkut lëvizës
  • Kontrolli i karburantit NTS
Gjithashtu, NTS, në përputhje me veprimtarinë e saj, organizon dhe trajnime të veçanta me kërkesë të vetë perdoruesit, në ambientet e NTS-së dhe online.

Për çdo pyetje, Ju lutemi na kontaktoni.