Suporti

Pyetjet e zakonshme:

Fleet management nënkupton sistemin hardware dhe software të paisjeve të cilat mundësojnë drejtimin e thjeshtë të parkut lëvizës, optimizimin e shpenzimeve të parkut lëvizës dhe kontrollin e tij.
Gjatë procesit të perzgjedhjes së provajderit të sistemit fleet management ekzistojnë disa gjëra të rëndësishme që duhet të kemi parasysh:

  • Thjeshtësia e përdorimit dhe implementimi i shpejtë
  • Mbulimi i mirë i sinjalit të telefonit, sinjalit GPS si dhe ana organizative (servisi, mbështetja dhe të ngjashme)
  • Aksesi në të gjitha platformat (desktop, web, platformat telefonike)
  • Mbështetja e përdoruesit
  • Integrimi i sistemeve të tjera

NTS ofron çdo gjë ne spektrin e shërbimeve që lidhen me drejtimin e suksesshëm të parkut lëvizës. Baza e sistemit është modemi GPS, desktop ose web aplikacioni. Për më shumë në lidhje me sistemin vizitoni linkun.

Montimi kryhet në cilin do vend që zgjedh përdoruesi. Njëra nga veçantitë e punës sonë është fleksibiliteti dhe mundësia që klienti të takohet në sensin e kohës dhe vendin e montimit.

Po, është e mundur. Përdoruesi mund të realizojë shtimin e sistemit në çdo moment, gjithashtu ka mundësinë që një pjesë të automjetit ta monitorojë me NTS Monitorimin e automjeteve dhe pjesën tjetër me NTS Telemetria.

NTS mund ta kontaktoni gjate ditëve të punës dhe gjat fundjavave. Kontaktet janë në këtë link (linku i kontakteve), në qoftë se dëshironi të dërgoni e-mail mund ta bëni duke klikuar në këtë link.


Aplikacione:

NTS Aplikacioni Desktop është i bazuar në teknologjinë Java dhe kështu është e mundur të përdoret në sistemet operative Windows, MAC OS, Uburt Linux OS.
Po, është e mundur të përdoren të dy aplikacionet njëkohësisht.
Po, përdoruesi ka mundësinë të përdorë aplikacionin e iPhone-it.


Download:

  • Për akses në aplikacionin NTS @Web klikoni këtu (linku).
  • Për të dhënat e logimit ju lutem kontaktoni në numrat tanë të kontaktit.

  • Aplikacioni mund të shkarkohet në pajisjen tuaj duke vizituar Luaj Store (të hyrë në fushën e NTSMobile Kërko) ose me anë të kompjuterëve desktop duke klikuar në këtë link
  • Emri i përdoruesit është i njëjtë si në aplikacionin NTS Desktop Në qoftë se keni nëvojë për ndihmë, ju lutemi na kontaktoni në numrat tanë të kontaktit.