Kontrola vožnje u radno vreme i van radnog vremena

Svaka kompanija koja je dodelila svojim zaposlenima vozila za obavljanje svog posla ima potrebu da kontroliše upotrebu vozila. Naime, sa sistemima koje nudi kompanija NTS i posebnim modulom za kontrolu radnog vremena, imate mogućnost da prema unapred definisanom radnom vremenu proverite koliko kilometara je vozilo prešlo u radno vreme, vikendom i praznicima. Poseban set izveštaja omogućava Vam potpunu kontrolu i proveru vožnje vikendom (ili nekim drugim neradnim danom), praznicima, posle radnog vremena i pre radnog vremena kao i u toku radnog vremena.

Ukoliko ovu uslugu iskombinujete zajedno sa našim posebnim sistemom alarma, možete dobiti i email notifikaciju  ukoliko se vozilo koristi van radnog vremena ili vikendom čim omogućavate ne samo kontrolu nakon događaja nego i u realnom vremenu.

Glavna prednost ovog sistema je u tome što  menadžeru voznog parka kao i generalno menadžementu kompanije omogućava kako kontrolu, tako i sprečavanje neadekvatnog  korišćenja  službenih vozila, čime klijent može ostvariti značajne uštede.


clocks


Za više informacija kontaktirajte službu Korisničke Podrške na broj 069 135 2222 ili na : support@nts-international.net